0
Winkelwagen
€ 0,00
VERZENDEN:

Nadat wij je betaling hebben ontvangen en verwerkt versturen we doorgaans de eerst volgende werkdag. Niet alle producten zijn altijd voorradig, waardoor verzending iets langer kan duren. Producten van onze eigen lijn worden in ons atelier op bestelling gemaakt, kan het soms door drukte iets langer duren. Indien het product een langere levertijd heeft krijgt u hierover bericht. We streven ernaar om altijd zo snel mogelijk te leveren.

Je bestelling versturen we in een verzendzak of doos ( zodat je kleding beschermd is, en netjes aankomt). Bij het verzenden sturen wij geen retourformulier mee, uit onze ervaring blijkt dat klanten sporadisch retourneren. Zo werken wij dan ook mee aan een beter milieu. Indien nodig kunt u een mail sturen, en mailen we u het retourformulier.

VERZENDOPTIES:

Je bestelling zal verstuurd worden met DHL of Post NL. Onze verpakkings/verzendkosten bedragen 6 euro binnen Nederland. Dit is ook voor brievenbuspost. 
Wij leveren doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen. Voor leveringen buiten Nederland kan dat iets langer zijn en gelden andere verzendkosten. U kunt er ook voor kiezen om het pakket op te halen in onze winkel, U kunt het dan thuis passen. 
We doen ons best om je zending binnen deze termijn te leveren, maar genoemde levertijden zijn indicatief en hieraan kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

VERZENDKORTING:

Boven  100 euro verzenden wij gratis. Voor klanten buiten Nederland geld deze korting niet. Mocht je artikelen retourneren en is je bestelling dan minder dan  100 euro, dan zullen wij alsnog 6 euro verzendkosten in rekening brengen.

RUILEN EN RETOURNEREN:

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met een gekocht artikel, dan kun je het uiteraard retourneren of ruilen. 

Vanaf het moment van bezorging heb je de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag je de artikelen bekijken en passen. 
Controleer direct na ontvangst van de artikelen of deze onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, mail dan zo snel mogelijk naar info@justmedesign.nl.

Binnen de zichttermijn mag je de artikelen retourneren.  Wil je het artikel ruilen, dan bestel je via de webshop het nieuwe artikelen en retourneer je het huidige artikel.

Mail naar info@justmedesign.nl en vraag om een retourformulier. Je vult dit formulier in. Voeg dit formulier bij de retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking.

- Verpak de artikelen voorzien van aangehechte kaartjes, ongedragen, ongebruikt, onbeschadigd en rookvrij.

- Retourkosten zijn altijd voor de koper.

Mocht de retourzending niet aan bovenstaande voldoen, zullen we u via de mail hiervan op de hoogte stellen. Na ontvangst van verzendkosten zullen u dan de bestelling toezenden, of we passen een waardevermindering toe.

Stuur het geheel aan onderstaand adres, de retourkosten zijn voor eigen rekening:

Just Me Design
Singel 1940-1945 165
5348PK  Oss


Na ontvangst zullen we het aankoopbedrag (- verzendkosten) aan je overmaken.

Indien je in aanmerking kwam voor gratis verzenden, en je bestelwaarde is door het retour onder de 100 euro, dan zullen we de verzendkosten van 6 euro alsnog in rekening brengen.

Wil je je bestelling retourneren in de winkel, kan dit natuurlijk ook. Je zorgt dan ook dat alles netjes is verpakt. Je levert het pakket dan in de winkel in ook voorzien van het retourformulier. Je krijgt dan het geld ook retour via de bank. 

Bedrijfsgegevens

Just Me Design
Singel 1940-1945 165
5348PK  Oss

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag van
10.00 uur - 16.30 uur

info@justmedesign.nl


Kvk 17274496
Btw NL001762043822

Volg ons ook op Facebook

http://facebook.com/grotematenfashion/

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.