Ben je van plan om een nieuwe telefoon te kopen? Dan is het wel zo leuk om er gelijk een mooi hoesje bij te hebben. Ga je voor een nieuwe iPhone of toch liever een Samsung? Bij elke telefoon is het belangrijk dat hier een goede bescherming omheen zit. Je wilt namelijk niet dat je telefoon binnen de kortste keren kapot is, omdat je geen hoesje hebt aangeschaft. Het is te begrijpen dat je niet met een hoesje wilt lopen die iedereen al heeft. Je kunt er daarom voor kiezen om zelf een hoesje te ontwerpen, of er eentje uit te kiezen met een uniek patroon dat precies bij jou past. 

Laten bedrukken op de website

Je kunt een telefoonhoesje bedrukken met een eigen foto. Denk aan een foto van je favoriete vakantie naar malta. Hoe leuk is het om een hoesje te hebben met een foto van jou en je beste vriendin? Naast dat het uniek is, staat het ook nog eens leuk. Daarnaast is het ook nog eens handig, aangezien iedereen dan gelijk weet dat het jouw telefoon is. Als je deze een keertje kwijt raakt, heb je de telefoon zo weer terug gevonden door het herkenbare design. Kijk voor mooie hoesjes eens bij case24.com. De case24.com hoesjes zijn heel divers en natuurlijk zelf te ontwerpen.

Favoriete quote of artiest

Heb je liever geen foto op de achterkant van je hoesje? Dan is het ook mogelijk om gewoon voor een mooie print te gaan. Je kunt deze print dan ook nog opleuken met wat tekst. Zo houdt je het hoesje wat meer subtiel, maar is het nog steeds uniek. Denk aan een print met jouw favoriete quote als tekst. Overigens kun je er ook voor kiezen om een plaatje op het hoesje te laten bedrukken van je favoriete artiest. Denk aan Justin Bieber of een leuke actrice zoals Angelina Jolie. Op de website zijn ook verschillende voorbeelden te zien waaruit je kunt kiezen.

Inspiratie voor hoesje

De reden waarom er voorbeelden worden laten zien, is natuurlijk om wat inspiratie te krijgen. Je kunt voor deze printjes kiezen, maar je kunt ook inspiratie halen uit de printjes en dan zelf een mooi ontwerp maken. Het is de bedoeling dat je een hoesje maakt waar jij blij van wordt. Of dit nou van een mooie foto is van je hond, of een simpele print, dat maakt niet uit. Voor ieder is er wat wils. 

Geef een reactie