Ben je toe aan een dagje uit maar weet je niet wat je moet verzinnen? Dan zijn hier een paar leuke ideeën waar je uit kan kiezen zodat je alleen nog maar je spullen hoeft te pakken en op tijd hoeft te vertrekken om vervolgens een super leuke tijd te hebben.

Naar de zee

Als je niet aan zee woont is de zee eigenlijk altijd vakantie zeker met een vakantiehuis aan zee. Niet is fijner dan wakker worden met het geluid van de golven. Een vakantiehuis biedt je de ruimte om lekker languit een boekje te lezen én te genieten van de natuur

Over de grens

A manier om het gevoel te hebben dat je op vakantie bent Zonder wekenlang weg te hoeven zijn is eigenlijk heel simpel: ga een dagje weg over de grens. Alleen al Mensen die om je heen een andere taal spreken geef je het gevoel dat je echt ergens anders bent. Een voorbeeld van een leuke stad om heen te gaan is München. Boek een Hotels Munchen een je geeft jezelf meteen de ruimte om de stad echt te leren kennen. Niets is leuker dan een dag eindigen en te weten dat je nog niet naar huis hoeft.

Met de trein

Als je echt even weg wilt is de trein eigenlijk de perfecte manier om een eindje weg te gaan. Je hoeft zelf niet achter het stuur en je laat je eigenlijk meenemen van plek naar plek. Om het nog bijzonderder te maken kun je ervoor kiezen om met de trein naar meerdere plekken op een dag te gaan of zelfs een aantal dagen uit te trekken om met de trein te reizen. Hierdoor heb je echt het idee dat je weg bent van huis en het vakantiegevoel is hierdoor echt  aanwezig.

Anders dan anders

Met anders dan anders wordt eigenlijk bedoeld dat je juist niet kiest voor waar je normaal voor zou gaan. Dit klinkt heel simpel Maar dat is het Natuurlijk niet. Want het vraagt toch een zekere aanpassingsvermogen om iets te kiezen waar je normaal niet aan zou denken. Waar Als je goed op het internet zoekt dan kun je vaak al een hoop leuke dingen vinden die je niet had verwacht ooit te zullen overwegen. Ga eens kijken naar unieke overnachtingen: zo kun je bijvoorbeeld slapen op hele gekke plekken. In een bus, diep In de weilanden of in een heel oud monumentaal pand. Alleen al de plek kan je het gevoel geven dat je echt op avontuur gaat.

 

Geef een reactie